Tukipalvelut - tukea arjen haasteissa!

Perheillä on tarjolla erilaisia tukipalveluita. Haluamme, että meidän palvelut ovat jokaiselle helposti lähestyttäviä. Noudatamme kaikissa toiminnassamme Suomen lakeja ja eettisiä periaatteita. Annamme mielellään lisätietoa meidän palveluista.

Neuvonta:

Tarjoamme viikoittain kerhotiloissamme perheille neuvontapalveluja. Meidän vapaa-ehtoiset asiantuntijat neuvovat perheitä kaikenlaisten kysymysten parissa. Olkoonpa kysymyksessä opiskeluun, työelämään, asumiseen, päihteisiin tai perhesuhteisiin liittyvä tilanne. Koulutamme jatkuvasti vapaaehtoistyöntekijöitämme ja he toimivat neuvoa antaessa Suomen lakien ja eettisten periaatteiden mukaisesti. Heitä sitoo vaitiolovelvollisuus, joten keskustelut ovat täysin luottamuksellisia. 

Hakemusklinikka:

Hakemusklinikassa perheet saavat apua eri viranomais-, työpaikka-, asunto- tai kouluhakemusten täytössä. Hakemusklinikka järjestetään joka maanantaina ja keskiviikkona kello 11 – 16 kerhotiloissamme.
 

 

Sovittelutoiminta:

Meillä on pitkät perinteet sovittelutoiminnosta. Perheille tarjoamme sovittelutoiminnot ovat erittäin suosittuja. Sovittelutoiminta ei korvaa viranomais- tai rikosoikeudellismenetellyitä, vaan täydentää niitä. Sovittelijoina toimivat pätevät ja luotettavat henkilöt, joita on koulutettu sovittelemaan. Noudatamme Suomen lakeja, eettisiä periaatteitta ja hyviä toimintamuotoja

 

Yhteystiedot

Sahan-seura ry Ojahaanrinne 4 k
Vantaa
01600
Info@sahanseura.net